Citat Kommunikation

Hos Citat Kommunikation får du ikke bare rådgivning. Vi sætter en ære i at eksekvere og levere varen i form af omsætning af PR-planer i konkret produktion, tekstforfatning og journalistkontakt. Vi er dér for dig og din virksomhed og leverer altid en personlig og tæt dialog.

Citat kommunikation arbejder under den nordiske PR paraply, Citat Nordic, tæt sammen med faste og dedikerede samarbejdspartnere i hele Norden. Nogle af vores samarbejdspartnere er specialiserede bureauer inden for hver deres områder mens andre er 'all round'-bureauer.

Citat Kommunikation er et kommunikationsbureau inden for PR, journalistik, tekstforfatning og sociale medier. Citat Kommunikation profilerer virksomheder med afsæt i en PR-plan og overordnet strategi. Målet er at sikre en klar profil og opbygge et brand og et positivt omdømme, så virksomhedens forretningsmæssige muligheder forbedres. Vi finder historierne i virksomhederne og formidler dem videre i et sprog og en form, som journalister på medierne kan arbejde videre med. Sociale medier er en integreret del af vores kompetencer, og vi både opretter, administrerer og styrer indhold på eksempelvis LinkedIn og FaceBook for vores kunder.

Henrik Steen Hansen

Journalist, grundlægger af Citat Kommunikation.

Henrik har har skrevet for flere af de landsdækkende aviser - Erhvervsbladet, Jyllandspostens netnyheder, Netposten.

Gennem de sidste syv år har Henrik beskæftiget sig med PR og kommunikation for både nationale og internationale virksomheder.

Henrik har erfaring med at kommunikere inden for et bredt udsnit af brancher - herunder brancheorganisationer, finansiel kommunikation, møbelbranchen, IT-branchen, bilbranchen, transport, detail, meteorologi m.m.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Danmarks største entreprenørvirksomhed.

Verdens førende indenfor 'cloud'-baseret regnskabsstyring

London-baseret koncern indenfor mode & sport.